U, de petitionaris

Handen af van buslijnen in Kerkrade

29 ondertekeningen

Arriva wil per 11 december voor een grotendeels de buslijnen schrappen om zo de klant beter van dienst te zijn! in de praktijk betekend djt;

Buslijnen 25, 28, 29 komen te vervallen waardoor o.a Kerkrade-West niet meer bereikbaar is met de bus! Al deze mensen dienen eerst een dikke 15 minuten lopen.

Petitie

Wij

wij willen dat de buslijnen in Kerkrade blijven zoals ze zijn!

 

constateren

Arriva wil per 11 december voor een groot deel de buslijnen schrappen om zo de klant beter van dienst te zijn! in de praktijk betekend dit:

  • buslijnen 25, 28 en 29 komen te vervallen waardoor onder andere Kerkrade-West niet meer bereikbaar is met de bus! Al deze mensen dienen eerst een dikke 15 minuten lopen.

  • voor ouderen is dit dus nog eens 15 minuten extra en mensen met een beperking kunnen zelf kijken hoe ze op school of werk komen.

 

en verzoeken

Wij willen dat Arriva opnieuw kijkt naar de buslijnen zodat iedere wijk in Kerkrade bereikbaar blijft met het openbaar vervoer.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
openbaar vervoerbedrijf 
Petitieloket:
Einddatum:
18-10-2016 
Petitionaris:
R.K. 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen