U, de petitionaris
02 oudemannen lowres

#HALSZAAK: een toekomstbestendig Frans Hals Museum

1.502 ondertekeningen

Het Frans Hals Museum is inhoudelijk vernieuwd! Een toekomstbestendig museum vraagt om meer. Renovatie van de gebouwen en een investering in de programmering zijn een must. De overheid aarzelt. Dit staat haaks op de cruciale rol die het museum inneemt binnen Haarlem en ver daarbuiten. Een #Halszaak!

Petitie

Wij

Wij, alle kunst- en cultuurliefhebbers in Haarlem en omstreken, en ver daar buiten

 

constateren dat:

  • Met zijn tentoonstellingen genereert het Frans Hals Museum jaarlijks minimaal 4 miljoen euro voor de stad Haarlem.

  • Om optimaal gastvrij, duurzaam en inclusief te zijn voor alle Haarlemmers en (internationale) bezoekers, heeft het museum 2 dingen nodig: een nieuwe investering in de tentoonstellingsprogrammering en een investering in een renovatie. Geen luxe of een droom maar een #Halszaak!

 

en verzoeken

de gemeente haar rol als ‘huisbaas’ en ‘huisvader’ adequaat te vervullen. Oftewel: wij vragen om goed te investeren in de toekomst van het Frans Hals Museum en daarmee Cultuurstad Haarlem naar een hoger niveau te tillen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Haarlem 
Petitieloket:
Einddatum:
12-07-2018 
Petitionaris:
Ann Demeester 
Organisatie:
Frans Hals Museum 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen