You, the petitioner
02 oudemannen lowres

#HALSZAAK: een toekomstbestendig Frans Hals Museum

1,502 signatures

Het Frans Hals Museum is inhoudelijk vernieuwd! Een toekomstbestendig museum vraagt om meer. Renovatie van de gebouwen en een investering in de programmering zijn een must. De overheid aarzelt. Dit staat haaks op de cruciale rol die het museum inneemt binnen Haarlem en ver daarbuiten. Een #Halszaak!

Petition

We

Wij, alle kunst- en cultuurliefhebbers in Haarlem en omstreken, en ver daar buiten

 

establish that:

  • Met zijn tentoonstellingen genereert het Frans Hals Museum jaarlijks minimaal 4 miljoen euro voor de stad Haarlem.

  • Om optimaal gastvrij, duurzaam en inclusief te zijn voor alle Haarlemmers en (internationale) bezoekers, heeft het museum 2 dingen nodig: een nieuwe investering in de tentoonstellingsprogrammering en een investering in een renovatie. Geen luxe of een droom maar een #Halszaak!

 

and request

de gemeente haar rol als ‘huisbaas’ en ‘huisvader’ adequaat te vervullen. Oftewel: wij vragen om goed te investeren in de toekomst van het Frans Hals Museum en daarmee Cultuurstad Haarlem naar een hoger niveau te tillen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Haarlem 
Petition desk:
Closing date:
2018-07-12 
Lead petitioner:
Ann Demeester 
Organisation:
Frans Hals Museum 
Website:

History

Signatures