U, de petitionaris
Screenshot 20220726 212927 whatsapp

Vervang de doornstruiken rond het speelveld Pieter Brueghelstraat voor kinderen

44 ondertekeningen

Doornstruiken vervangen langs de speelveld ter hoogte van Pieter Brueghelstraat 87 Almere. Mensen op de fiets krijgen lekke banden van de dorens op de grond op het plein, kinderen stappen met blote voeten in de doorns of bezeren zich aan de struiken en ballen gaan lek. Er is contact met de gemeente Almere.

Petitie

Wij

Bewoners van de Pieter Brueghelstraat, Jan v Eijkstraat en Jeroen Boschplantsoen, zij die om en nabij het speelveld wonen en hun kinderen daar laten spelen

 

constateren dat:

Door de doornstruiken langs het speelveld ter hoogte van Pieter Brueghelstraat 87 Almere:

  • krijgen fietsers lekke banden van de dorens op de grond op het plein,
  • kinderen stappen met blote voeten in de doorns of bezeren zich aan de struiken en
  • ballen gaan lek.

Er is contact met de gemeente Almere hierover. De gemeente Almere is op locatie geweest en vindt ook dat de struiken gevaar en schade kan opleveren. Omwonenden moeten nu toestemming geven dat de struiken mogen worden vervangen.

 

en verzoeken

de doornstruiken langs het speelveld ter hoogte van de Pieter Brueghelstraat 87 te vervangen door een beter alternatief.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Petitionaris:
Rachel Wakimura 

Geschiedenis

Ondertekeningen