You, the petitioner
Screenshot 20220726 212927 whatsapp

Vervang de doornstruiken rond het speelveld Pieter Brueghelstraat voor kinderen

44 signatures

Doornstruiken vervangen langs de speelveld ter hoogte van Pieter Brueghelstraat 87 Almere. Mensen op de fiets krijgen lekke banden van de dorens op de grond op het plein, kinderen stappen met blote voeten in de doorns of bezeren zich aan de struiken en ballen gaan lek. Er is contact met de gemeente Almere.

Petition

We

Bewoners van de Pieter Brueghelstraat, Jan v Eijkstraat en Jeroen Boschplantsoen, zij die om en nabij het speelveld wonen en hun kinderen daar laten spelen

 

establish that:

Door de doornstruiken langs het speelveld ter hoogte van Pieter Brueghelstraat 87 Almere:

  • krijgen fietsers lekke banden van de dorens op de grond op het plein,
  • kinderen stappen met blote voeten in de doorns of bezeren zich aan de struiken en
  • ballen gaan lek.

Er is contact met de gemeente Almere hierover. De gemeente Almere is op locatie geweest en vindt ook dat de struiken gevaar en schade kan opleveren. Omwonenden moeten nu toestemming geven dat de struiken mogen worden vervangen.

 

and request

de doornstruiken langs het speelveld ter hoogte van de Pieter Brueghelstraat 87 te vervangen door een beter alternatief.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Lead petitioner:
Rachel Wakimura 

History

Signatures