You, the petitioner
Www.haagsetopsport.nl 336x280 289033

Haagsetopsport.nl moet weer online

697 signatures

Den Haag wil zich graag positioneren als topsportstad. Wat zou het sportwethouder Richard de Mos sieren als hij de website Haagsetopsport.nl steunt en we er met zijn allen voor kunnen zorgen dat er een gezonde basis ligt voor het voortbestaan/doorstart van de website www.haagsetopsport.nl. Wij vragen Haagse (regio) sportliefhebbers deze petitie te ondertekenen om sportwethouder Richard de Mos te bewegen. Wij missen de site… jullie ook? Onderteken deze petitie.

Petition

We

topsporters (Mark Caljouw, Khalid Choukoud, Jeffrey Jorissen, Loek v B. en Henegouwen, T. Kruize, P. Mourik, M.Snijders) en supporters

 

observe

Sinds het verdwijnen van de website Haagsetopsport.nl komen veel sporten buiten het voetbal er in de media zeer bekaaid vanaf. Dat vinden wij als topsporters erg jammer, want de andere sporten verdienen ook een platform.

 

and request

de website Haagsetopsport.nl te helpen weer online te krijgen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2019-06-24 
Lead petitioner:
Ronald Mooiman 
Organisation:
Haagsetopsport.nl 

History

Signatures