You, the petitioner
Download.jpeg 4

Haagse vreugdevuren zijn traditie, deze moeten blijven

3.172 signatures

In de Haagse gemeenteraad wordt volop gedebatteerd of de vreugdevuren wel of niet door moeten gaan. Zij vinden dat dit gepaard moet gaan met strikte vergunningsvoorwaarden en met strenge eisen. Ook zijn zij benieuwd of er draagvlak is onder bewoners, is er bij u draagvlak?

Petition

We

Bewoners van de wijken Duindorp, Scheveningen en alle andere wijken die vreugdevuren organiseren.

 

observe

  • Dat er genoeg draagvlak is voor het door te laten gaan van een van de laatst overgebleven tradities in Den Haag, namelijk de vreugdevuren.
  • Deze vreugdevuren gaan al decennia goed en zorgen voor verbroedering en saamhorigheid tijdens de feestdagen en zorgen er al jaren voor dat de overlast tijdens de jaarwisseling in deze wijken nihil is.

 

and request

deze petitie te zien als raadgevend advies dat er zeker draagvlak is vanuit de wijken om de traditie van de Haagse vreugdevuren in stand te houden.

Verzoek is dan ook om de actieve houding met de betreffende organisaties rondom het veilig organiseren en faciliteren hiervan in stand te houden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Nederlek 
Petition desk:
Lead petitioner:
Duindorp Online 
Website:

History

Signatures