You, the petitioner
Ikken.

Gun mensen met een maatje meer een maagband

3 signatures

Wij, alle vrouwen mee een maatje meer, willen nie meer door het leven gaan als dikkertje dap. dus dan hedde gij alle moed bij mekaar gesprokkeld, bende naar een zieke huis geweest, en blijk da ge NIE in aanmerking kom voor unne maagband! ik vin da werkelijk waar veschrikkelijk. dus steun ons in de strijd tegen de kilos.

Petition

We

Alle mensen die un maagband gewoon vergoed wille krijgen van die verzekering.

 

observe

als ge dik bent en ge het de moed bij mekaar verzameld om af te vallen, dan moette verdomme een maagband kunne krijgen! en als de verzekering da nie voor mij betaalt dan mogen ze die maagband in hun reet douwen en dan blijf ik dik! is da wa gullie wilt? De overheid zegt da nederland te vol is, nou zorg dan da dikke mensen kunnen afvallen. dan komt er weer zat plek vrij!

 

and request

da diene natnekken van de vezekering gewoon die maagband voor ons dokken! wij gaan da nie zelf betalen, want wij zitten er nie mee da we dik zijn maar ikzelf vin 't wel vervelend voor munne omgeving. als ik in de bus zit dan houw ik twee plekken bezet, en da vin ik zielig voor mensen die daardoor moeten staan. dus wa wij willen is de da onze vetrolletjes der vanaf gaan en da we een maagband krijgen zoda we straks mee maatje 34 dunne show kunnen stelen!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
22-05-2012 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Annie Appelboom 
Website:

History

Signatures

Anonymous
over 4 years
Jacob v. o.
Tilburg
over 4 years
Annie Appelboom
Geiledrop
over 4 years

Updates

No news about this petition yet.