You, the petitioner

Gravenburg / Magnusstraat verkeersveilig!

74 signatures

Deze petitie is afgesloten, want overhandigd aan de Wethouder van (o.a.)Verkeer en Vervoer, Mevr. Karin Dekker op 16 februari 2011.

In Gravenburg is de verkeersveiligheid onvoldoende. Zo is de Magnusstraat een 30 km weg.Een bord aan het begin van de straat wijst de bestuurder hierop. Helaas is dit volstrekt onvoldoende.Doordat de weg lang en recht is, wordt er veel harder gereden. Dit levert vervelende en gevaarlijke situaties op voor mens en (huis)dier. Ook de situatie rondom het Aquinopad is niet goed geregeld en zorgt voor onveilige situaties.

Graag zouden wij zien dat er maatregelen worden genomen om de Magnusstraat en het Aquinopad veiliger te maken.

Het bezoek aan Gravenburg door College van B&W werd gecancelled.

De petitie is/wordt nu overhandigd op woensdag 16 februari aan Mevr. K. Dekker, Wethouder o.a. van Verkeer en Vervoer.

Petition

We

bewoners van de Magnusstraat in de wijk Gravenburg

 

establish that:

dat de Magnusstraat een 30 km weg is, maar dat er door velen veel te hard wordt gereden. De straat is lang en recht en heeft geen obstakels. Helaas zorgt dit ervoor dat menigeen het gaspedaal flink intrapt. Dit levert vervelende en gevaarlijke situaties voor mens en (huis)dier op.

 

and request

Graag zouden wij zien dat de gemeente maatregelen neemt zodat de Magnusstraat veiliger wordt. De gemeente heeft de Magnusstraat reeds in de top 10 gezet van "30 km wegen" die moeten worden aangepakt. Onze vraag is wanneer wordt er ook echt iets concreets gedaan?

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Groningen 
Petition desk:
Closing date:
2013-02-10 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
bewoners Gravenburg 
Organisation:
bewoners Gravenburg 

History

Signatures

Updates

Overhandiging Petitie op 16 februari 2011

Het bezoek van het College aan de wijk Gravenburg werd gecancelled. De Wethouder van Verkeer en Vervoer, Mevr. Karin Dekker, is bereid gevonden om op woensdag 16 februari de petitie in ontvangst te nemen..

2011-02-15