You, the petitioner

Gratis openbaar vervoer voor 65+

151 signatures

In navolging van wat andere gemeenten al hebben besloten, vindt de PvdA in Spijkenisse dat het openbaar vervoer voor de inwoners van 65 jaar en ouder gratis kan en moet zijn.

Zo hebben in het vervoersgebied van de RET de gemeenten Rotterdam en Capelle aan den IJssel besloten dat hun 65-plussers gratis met tram, bus en metro kunnen reizen.

De PvdA is van mening dat ook 65-plussers uit Spijkenisse gratis met de RET mogen reizen. Om die mening kracht bij te zetten is een handtekeningenactie gestart. Vanaf zondag 5 april aanstaande kunnen handtekeningen geplaatst worden.

Petition

We

de burgers van Spijkenisse

 

establish that:

Dat in het vervoersgebied van de RET de gemeenten Rotterdam en Capelle aan den IJssel besloten dat hun 65-plussers gratis met tram, bus en metro kunnen reizen.

Wij zijn van mening dat ook 65-plussers uit Spijkenisse gratis met de RET mogen reizen. Om die mening kracht bij te zetten is een handtekeningenactie gestart.

 

and request

het gemeentebestuur van Spijkenisse om het openbaar vervoer van en naar Rotterdam (RET) voor 65-plussers gratis te maken

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Spijkenisse 
Petition desk:
Closing date:
2009-07-05 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Wim Huizing 
Organisation:
PvdA Spijkenisse 
Website:

History

Signatures