You, the petitioner

Grand Theatre Groningen moet blijven als een unieke plek voor podiumtalent!

3,373 signatures

Sluiting dreigt voor Grand Theatre Groningen. Als de gemeente besluit het advies van de Kunstraad te volgen, betekent dit het einde van de unieke organisatie aan de Grote Markt die vernieuwende voorstellingen en concerten maakt en toont. Ondenkbaar voor een stad die 'city of talent' is!

Petition

We

Bezoekers van Grand Theatre Groningen. Liefhebbers van theater, muziek en dans.

 

establish that:

Dat het adviesrapport van de Kunstraad geen recht doet aan de waarde van Grand Theatre Groningen.

Omdat:

  • er te weinig subsidie wordt verstrekt om de organisatie in minimale vorm overeind te houden. De unieke plek in het Noorden waar jonge talentvolle kunstenaars kunnen groeien, vervalt daarmee.
  • het Grand Theatre een filiaal van de schouwburg zou worden en niet langer een zelfstandig theater met eigenzinnige programmering.

Toelichting: www.grandtheatregroningen.nl

 

and request

Het college van B&W om de financiƫle mogelijkheid te creƫren om Grand Theatre Groningen als podium en producent voor tenminste twee jaar te continueren, zodat de organisatie zich toekomstbestendig kan maken. Zo wordt er niet iets weggegooid dat de stad nodig heeft en bijzonder maakt. Grand Theatre Groningen wil en kan blijven bijdragen aan het culturele klimaat in Groningen. Dat doet het al 30 jaar.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Groningen 
Petition desk:
Closing date:
2012-06-08 
Status:
In treatment 
Lead petitioner:
Rudi Kamminga 
Organisation:
Grand Theatre Groningen 

History

Signatures