U, de petitionaris
1149346 671869606158465 1375776076 o

Gooische Bingo Show moet kunnen

465 ondertekeningen

De Gooische Bingo Show, een onschuldig avondje uit voor dames, is tot veler teleurstelling verboden door de kansspel autoriteit. Naar ons idee een overdreven besluit omdat deze show geen reëele kans op gokverslaving heeft. Vindt jij dat een bingoshow als deze moet kunnen in ons land?Teken de petitie

Petitie

Wij

Bezoekers, fans, betrokkenen, sympathisanten, professionele aanbieder van bingo gerelateerde events

 

constateren

  • Dat de kansspel autoriteit de wet op de kansspelen te krampachtig toepast en daarmee onnodig onschuldige avondjes uit verbiedt.

  • Er behoefte is aan professioneel opgezette bingo shows waarbij bingo als onderdeel van een entertainment show gevoerd mag worden (onder speciale voorwaarden)

  • Er nu een wildgroei is die beter gereguleerd moet worden.

 

en verzoeken

  • Verleen een speciale vergunning aan professionele aanbieders van entertainment bingoshows zodat deze, onder speciale voorwaarden, een onschuldige vorm van bingo kunnen aanbieden als onderdeel van een entertainment show.

  • Zorg voor eenduidige handhaving en regulering van alle commerciële bingo gerelateerde evenementen die plaatsvinden in het land.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
06-07-2016 
Petitionaris:
Wim Franke 
Organisatie:
World of Bookings bv 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen