You, the petitioner
No more football

Gooi de eredivisie dicht

106 signatures

De heren in Zeist DURVEN gewoon niet de eredivisie op slot te zetten. Is de competitie belangrijker dan levens? Is GELD belangrijker dan levens? Teken deze petitie als jij ook vind dat ze er een streep door moeten zetten!

Petition

We

Supporters van voetbal

 

observe

dat de KNVB met hun onvermogen om de juiste beslissing te maken, met levens van spelers, trainers en andere medewerkers van clubs, maar ook de scheidsrechters spelen.

 

and request

de KNVB direct het meeste verstandige besluit te nemen door de door hun genoemde "Optie 3" uit te voeren en een streep te zetten door beide competities (ere en KKD).

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Closing date:
2020-04-06 
Lead petitioner:
Een bezorgde voetbal supporter 

History

Signatures

Updates

Gooi de eredivisie dicht!

De heren in Zeist DURVEN gewoon niet de eredivisie op slot te zetten. Is de competitie belangrijker dan levens? Is GELD belangrijker dan levens? Teken deze petitie als jij ook vind dat ze er een streep door moeten zetten!.

2020-03-24