U, de petitionaris
5113902d cfa3 405e ba00 fb74132f2c0b

Glazen Huis voor Horeca Nederland!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over radiotelevisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Overigens is het Glazen Huis al gestopt, Serious Request heeft nu een andere vorm.


Middels deze petitie willen wij genoeg handtekeningen verzamelen om er voor te zorgen dat het Glazen Huis de Nederlandse horeca kan helpen door de donaties aan hun te schenken in deze moeilijke tijd! Help ons mee om er voor te zorgen dat de horeca niet ten onder gaat!!!

Petitie

Wij

Mensen die de horeca in Nederland willen steunen met het glazen huis!

 

constateren

Dat de horeca steun nodig heeft in deze moeilijke tijd!

 

en verzoeken

Zou u willen proberen om als goede doel dit jaar horeca Nederland uit te kiezen? Hiermee komt het geld terecht bij de sector die het hardst getroffen is in deze moeilijke tijd en waar wij graag ná deze Corona tijd veelvuldig weer willen kunnen genieten van deze mooie sector.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Nuri Haak 

Geschiedenis

Ondertekeningen