U, de petitionaris
14979237064571344236544

Gigafactory van Tesla voor schone energie voor elke Nederlander

46 ondertekeningen

Tesla toonde de 'gigafactory'-energiecentrale in de docu van Leo diCaprio over het klimaat. Feiten. De eerste is er. 100 van die dingen zijn genoeg voor alle energievraag van de wereld. De bouw van een tweede, Nederlandse Gigafactory moet prioriteit 1 zijn. De grote energietransitie kan en moet gewoon beginnen!

Dus iedereen, teken en geef door. Koning Willem-Alexander, ministers, vuilnismannen, buren en boeren. Geestelijk leiders & atheïsten, leraren, moeders en vaders. Te hoog gegrepen? Niet mogelijk? Teken dan nog de petitie. Zoeken we het uit van Den Haag tot in 't Hart van Nederland. Dank u wel.

Petitie

Wij

Alle Nederlanders voor de planeet, natuur, mens, dier, onze kinderen en de toekomst. En de mitzie

 

constateren

  • 100 'gigafactory'-energiecentrales zijn genoeg voor alle energievraag in de wereld.

  • De bouw van een tweede, Nederlandse Gigafactory moet prioriteit 1 zijn.

  • De grote energietransitie kan en moet gewoon beginnen. Waarom verdoen we tijd? Grote corporaties? Olie? Geld? Stropdassen? Conspiracies? Waarom doen we het niet gewoon. Het kan. Het is tijd om dit groot uit te zoeken en te doen. De Deltawerken zijn ook gelukt. Zonder petitie.

 

en verzoeken

De eis is eenvoudig. Uitzoeken hoe. Alles: kosten, details, tijd, uitvoering en dan doen. En Merkel warmdraaien, Poetin, Arnold, iedereen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
28-09-2017 
Petitionaris:
Ruben Overdulve 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen