You, the petitioner

Gevaar op de Rijksstraatweg

2 signatures

De hoeveelheid ongelukken die in de afgelopen tijd op de Rijksstraatweg (N833) heeft plaatsgevonden is onaanvaardbaar. Op de weg, waar standaard te hard gereden wordt, zijn al meerdere personen verongelukt. Veel van de ongevallen hier hebben plaatsgevonden op klaarlichte dag als er leerlingen van en naar school fietsen. Meerdere keren zijn ook deze leerlingen betrokken geweest bij een aanrijding. Gelukkig is het letsel bij deze leerlingen tot nu toe redelijk beperkt gebleven, en zijn ze er vanaf gekomen met blauwe plekken en hersenschuddingen. Het is echter niet ondenkbaar dat dit een keer anders zal aflopen. Om de veiligheid van fietsers en automobilisten te kunnen garanderen, moet er iets gebeuren aan deze weg! Hoeveel doden en gewonden moeten er nog vallen voordat de gemeenten Culemborg en Geldermalsen zich realiseren dat het zo niet langer kan?! Teken deze petitie en laat de gemeenten zien dat er ├ęcht iets moet gebeuren.

Petition

We

bezorgde Geldemalsenaars

 

establish that:

dat er een onaanvaardbaar hoog aantal ongelukken plaats vindt op de Rijkstraatweg (N833), dat er constant te hard gereden wordt en dat de weg veel te gevaarlijk is.

 

and request

de gemeenten Geldermalsen en Culemborg om hier iets aan te doen, en de weg veiliger te maken voor zowel fietsers (veel leerlingen van de scholen in Culemborg) en automobilisten.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Geldermalsen 
Petition desk:
Closing date:
2009-08-27 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Lieke Kamphuis 
Website:

History

Signatures