You, the petitioner
A

Gervania en Anthony moeten blijven

289 signatures

De rechter heeft beslist dat Gervania en haar zoon Anthony terug moeten naar Brazilie. 17 maart krijgen ze de datum te horen wanneer ze worden uitgezet. Omdat Anthony Nederlander is moet hij over 3 maand weer terug hierheen zonder zijn moeder. Deze petitie is een laatste redmiddel om deze lieve mensen hier te houden. Help aub met uw ondertekening!

Petition

We

vrienden, bekenden, dorpsgenoten, klasgenoten en iedereen die vindt dat moeder en zoon bij elkaar horen

 

establish that:

Dat Gervania en haar zoon Anthony 17 maart te horen krijgen wanneer ze het land moeten verlaten, terug naar Brazilie, terwijl Anthony hier geboren is en dus over 3 maand zonder zijn moeder terug moet naar Nederland. Anthony is een zeer vrolijk ventje met veel vriendjes en is eigenlijk niks anders gewend dan Nederland. Hij zou in Braziliƫ niet eens naar school mogen omdat hij Nederlander is. Help aub deze lieve, vriendelijke en beleefde vrouw en haar net zo lieve zoon samen te blijven in Nederland!

 

and request

Dat Gervania opnieuw een inburgeringscursus mag volgen en dat ze een verblijfsvergunning kan krijgen, zodat zij en haar zoontje Anthony samen in Nederland kunnen blijven.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2015-03-13 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Hillie Kooistra 
Website:

History

Signatures