U, de petitionaris
Gerechtigheid

Gerechtigheid voor René

122 ondertekeningen

Wij zijn onze trainer kwijt omdat het bestuur hem aan de kant heeft gezet terwijl wij als team vinden dat René prima functioneert. Dit is niet in het belang van het team, respectloos naar René als mens en het zaait verdeeldheid onder het team en de ouders. We willen gerechtigheid voor René!

Petitie

Wij

De meiden van de MB1, ouders en verzorgers en mensen die ook vinden dat René gerechtigheid verdient.

 

constateren dat:

Op maandag 27 juni is de trainer van ons team, de MB1 op FC Binnenmaas per direct uit zijn functie als trainer gezet. Dit is maandagavond aan de meiden van zijn team medegedeeld, het team kan zich totaal niet vinden in het besluit van het bestuur. Wij als team onderschrijven de aangevoerde argumenten absoluut niet en vinden dat René oneerlijk en respectloos behandeld is. Het resultaat is dat het team uit elkaar valt omdat we zo niet door willen.

 

en verzoeken

Er zijn 2 gesprekken geweest, waarvan een met de meiden, de ouders en de 2 mannen van het bestuur. Er werd hier op een agressieve manier met elkaar gesproken. Uiteindelijk is het bestuur midden in het gesprek weggelopen wat ervoor zorgde dat het gesprek niet werd afgerond. Er is geen open gesprek met het bestuur mogelijk, daarom zouden wij willen dat de gemeente bemiddelt tussen het bestuur en het team en hun ouders.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Binnenmaas 
Petitieloket:
Einddatum:
29.09.2016 
Petitionaris:
Lise van Marwijk 

Geschiedenis

Ondertekeningen