U, de petitionaris
Beautiful humeyra

Gerechtigheid voor onze geliefde zus: Humeyra

226 ondertekeningen

 • Dit verhaal is geen fictie, maar gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, een tragische gebeurtenis dat is voorgevallen. Dit was ongeveer een jaar geleden in Rotterdam, om precies te zijn op 18 december 2018. Wat gebeurde er? Zij (Humeyra) ontmoette een spontane gozer op Facebook in 2017, de man zei dat hij veel jonger dan 32 was (zijn echte leeftijd). Toen ze erachter kwam dat hij veel ouder was, dumpte ze hem geleidelijk en had zij nooit meer met hem gesproken, haar laatste woorden waren dat hij een pedofiel was (wat hij natuurlijk was/is). Deze lieve, mooie en intelligente jongedame is maar liefst 16 jaar oud. Hij kon niet omgaan met het feit dat hij door haar gedumpt werd. Voor hem was de enige oplossing om haar dood te schieten... Triest... Vind u niet? Drie keer in het hoofd en om zijn gebroken hart te helen, brak hij haar hart door het wapen drie keer af te schieten voor haar in haar borst of moet ik zeggen haar hart, voordat het eindigde met kloppen/bonzen. Dit was rond 13:00 uur in de middag gebeurd toen zij haar lesuur had beëindigd op haar middelbare school. Het meest ironische aan dit verhaal is dat ze meerdere malen naar de Nederlandse politie/recherche is geweest en ze deze situatie niet een stalking met bedreigingen noemden. Zelfs al bedreigde hij niet alleen haar, maar ook haar familie die niets te maken had met dit hele psychopatische scenario van Bekir E.!

 • Haar zus had meer dan genoeg bewijs om te laten zien uit Whatsapp gesprekken/conversaties, Snapchat en Facebook. Zelfs Instagram, op elk sociale media platform waaraan je kunt denken stalkte hij haar! En Humeyra deed een politie-aangifte op dezelfde dag dat ze zijn spullen terugkeerde, want Bekir E. sloeg haar bont en blauw. Ze kreeg een blauw oog, meerdere blauwe plekken over haar lichaam en een gebroken hoektand! Maar wat deed de politie, hoe noemden ze dat? Zinloos geweld! Kunt u zich voorstellen? De politie nogmaals noemde deze situatie een stalking met bedreigingen, ondanks dat hij niet alleen haar bedreigde maar ook haar familie die niets te maken had met dit hele scenario! Onze geliefde zus van onze gemeenschap huilde/schreeuwde letterlijk als zowel figuurlijk om hulp, uit angst voor haar eigen leven en haar geliefde familie (naasten) en kon de ene voet niet dragen op straat (op haar eigen). Ze heeft zelfs gebeden voordat ze ging slapen, omdat ze zo gestrest was, ze kon niet eens rustig slapen. Haar vader bracht haar naar school op die desbetreffende fatale dag, maar hij wachtte haar een beetje verder op bij de straat.

 • Helaas was hij te laat voor deze lafaard en zijn geplande liquidatie. De vader was slechts op een paar meter afstand en nu leeft hij zijn hele leven met het feit dat hij te laat was om zijn kleine meisje te beschermen! Allemaal door deze fucking klootzak! Kunt u het zich voorstellen? Ik namelijk niet! Dat haar zus haar operatie van haar gescheurde kruisband uitstelde, omdat ze bij elke rechtszaak tot in de details gefocust wilde zijn zonder invloed te zijn van medicijnen, als gevolg van deze tragische moord? Ze wisten niet eens dat dit ging gebeuren, niemand zag het aankomen. En haar kleine zusje (Hümeyra Ergincanli) werd gezien als een grap door politieambtenaren? Ik bedoel... Wat kunnen we anders van deze situatie maken dan dat ze werd gezien als allesbehalve serieus! Er was een rechtszaak onlangs en deze moordenaar / pedofiel kreeg slechts 14 jaar met 7 jaar in een TBS-gebouw, dat je kunt zien als een speeltuin voor volwassenen, waar ze kunnen eten wat ze willen, koken, muziek maken in de studio, fietsen buiten met hun mentor, wandelen met hun mentor, naar buiten om te trainen met hun personal trainer.

 • Ja, dat is onze gevangenis hier in Nederland, je kunt het zien als een Van Der Valk Hotel. En ik maak niet eens een grapje. Terwijl onze geliefde zuster (Hümeyra Ergincanli) nog steeds tot in haar graf stil ligt, met haar moeder die haar eigen dochters lichaam begroef! Allemaal door een of andere willekeurige MOTHERFUCKER die haar niet kon krijgen in bed, dus ze moest maar dood.., heb ik geen gelijk, dames en heren? Of moet ik zeggen FUCKING PEDOFIEL! Dat zijn de meeste mannen hier in Nederland, dat is de reden waarom echte vrouwen als wij en Hümeyra Ergincanli eerder op zoek zijn naar welgemanierde mannen uit het buitenland, beleefde jongemannen, en niet Nederlandse pedofielen, die zelfs neuken met kaas!

 • Ik ben zo gefrustreerd door mannen die op het moment dat ze je niet kunnen krijgen, omdat je ver boven hun niveau zit, jou gelijk uitmaken voor een hoer. Of ze willen je exposen met naaktvideo’s/-foto’s. Of ze slaan je helemaal bont en blauw. Of ze sturen hun vrienden/criminelen op jou af om gedwongen abortus te plegen, aangezien ze geen kind van jou willen, omdat ze je zien als hoer. En niet de moeder van hun toekomstige kind. Of de mannen die je verkrachten, ondanks dat je in een relatie zit, als je nee zei, DAN BLIJFT HET VERKRACHTING. De mannen die jongedames als Hümeyra Ergincanli uitmoorden, omdat ze haar in het echte leven nooit kunnen krijgen, maar alleen van kunnen dromen!

 • Dus... Er is geen twijfel in mijn gedachten dat ik ervoor zorg dat deze klootzak gaat sterven in de gevangenis... Gewoon voor mijn zusters weldaad: Hümeyra Ergincanli en haar familie hun lot. Hümeyra Ergincanli werd hier vermoord in Rotterdam en om ervoor te zorgen dat ze dood was door haar moordenaar op aarde. En de Nederlandse rechter noemde het poging tot doodslag ?! EN NIET MOORD? Dus hij kreeg 14 jaar in plaats van LEVENSLANG IN DE GEVANGENIS?! Maar hij zorgde ervoor dat ze wel 6 schoten in totaal kreeg, om ervoor te zorgen dat ze dood was, toch? Verder... Terug naar haar zus, die Humeyra’s diploma van de middelbare school in handen heeft genomen, genaamd: Tugba Ergincanli.

 • Ik ben nu de kant van rechtvaardigheid aan het nemen voor Hümeyra Ergincanli en ik ga ervoor zorgen dat dit wordt gediend! Het gaat niet om het straffen van iemand in mijn perspectief, het gaat over een moeder die 24/7 verschillende soorten berichten stuurt via Whatsapp naar haar dochter: Humeyra, haar geliefde dochter kan niet reageren want ze is niet meer onder ons. Toen haar moeder iemand op de trap hoorde lopen en letterlijk schreeuwde om Hümeyra haar naam, omdat ze niet kon beseffen dat ze niet meer in leven was. Toch haar dochters kleren opvouwde op haar geliefde dochters bed alsof ze terugkomt morgen... Maar het enige probleem is dat ze niet meer terugkomt (hoe graag ieder dat ook zou willen), omdat één of andere pedofiel dacht dat hij heft in handen kon nemen om iemand zijn leven te beëindigen en meerdere mensen hun leven te ruïneren !

 • En haar zus die zich zo schuldig voelt, want die grote zus was altijd de bescherming van haar zusjes aan het nemen met bijna alles! En ze zag dit over haar hoofd. Het was zelfs buiten ons bereik, niemand zag het aankomen, maar de politie, corrupte staat en de burgemeester last but not least... Met uitzondering van de persoon die in de zwarte OPEL (een goedkope auto uit Duitsland) met Bekir E. zat, maar niets had gedaan om het te stoppen! En ik hoop echt dat je moeder trots is op je, zoon van een teef! Je laat gewoon een pedofiel boven de 30 een meisje van maar liefst 16 jaar oud liquideren, een jongedame die nooit iemand kwaad deed, maar ons alleen een glimlach toebracht .. We zullen zien hoe u alle gestraft wordt door onze schepper, ik denk niet zinloos, maar harteloos! Allah is groot.

 • Kaffarah = ''Wat rond gaat, komt terug van Allah SWT, ook al is het op een goede manier of een slechte manier, het is: vice versa! ''

 • Wij zijn opgekomen voor rechtvaardigheid. Gelijke rechten. HET GAAT NIET ALLEEN OVER VROUWENRECHTEN, MAAR OVER RECHTEN VAN DE MENS! Niet gestraft worden wanneer je je ex-man dumpt, maar nog steeds het vriendelijk houdt voor de kinderen. Respect hebt. EERLIJK BENT. OVER ALLES! Vermeld je echte leeftijd, voordat u een relatie aangaat als een pedofiel met een mooie, intelligente, lieve zestien jaar oude jongedame ?! Jullie laten elk in elkaars waarde! Had Hümeyra Ergincanli niet WAARDE IN HET LEVEN ?! Ze had een hele toekomst gepland! En Bekir E. was degene die het allemaal had verpest...

Petitie

Wij

 • vrouwen én mannen 

 • dieren 

 • lgbt-gemeenschap 
- moslims 

 • christenen 

 • Joden 

 • beïnvloeders 

 • kunstenaars 

 • etiketten 
- minderbedeelden 

 • rijke mensen #Humeyra #we #would #never #forget #u

 

constateren

 • Wij komen op voor rechtvaardigheid.
 • Gelijke rechten. Het gaat niet alleen over vrouwenrechten, maar over rechten van de mens!
 • Niet gestraft worden wanneer je je ex-man dumpt, maar je het nog steeds vriendelijk houdt voor de kinderen. Respect hebt. Eerlijk bent. Over alles!
 • Vermeld je echte leeftijd, voordat u een relatie aangaat als een pedofiel met een mooie, intelligente, lieve zestien jaar oude jongedame?! Laat elkaar in elkaars waarde!
 • Had Hümeyra Ergincanli geen waarde in het leven? Ze had een hele toekomst gepland! En Bekir E. was degene die het allemaal had verpest...

 

en verzoeken

Ik vraag niet om veel... Ik vraag om vrede voor de familie .. En, last but not least,

Gerechtvaardigheid moet worden gediend!

Rechtvaardigheid voor onze moslim geliefde zuster: Hümeyra Ergincanli, die vermoord werd door haar stalker, genaamd: Bekir Eraslan in Rotterdam.

Hümeyra Ergincanli, we zullen je nooit meer vergeten!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
30-03-2020 
Petitionaris:
Lamyae van Gent 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

The appeal will be prosecuted

AND WE WILL NOT SETTLE FOR LESS!

LIFE IN PRISON IT'S OUR WAY OF ENDING !.

31-12-2019