U, de petitionaris
Statushouder3x4pix

Generaal Pardon 2017/18

14.093 ondertekeningen

Er zijn nog steeds veel mensen die lang in Nederland wonen zonder een verblijfsvergunning waarmee zij iets van het leven kunnen maken. Met dit initiatief hopen wij van de Tweede Kamer steun te krijgen voor een nieuw Generaal Pardon. Wij hebben 40.000 handtekeningen nodig. Help mee en teken!

Petitie

Wij

Initiatiefnemers, betrokken burgers, maatschappelijke en commerciële organisaties van Nederland

 

constateren

Het is bijna 10 jaar geleden dat het laatste Generaal Pardon voor asielzoekers is geweest. Het is hoogste tijd voor een nieuwe humanitaire actie van betrokken burgers naar deze groep mensen. Ook nu zijn er genoeg kinderen en volwassenen die geen vooruitzichten hebben omdat hun verblijf in Nederland niet zeker is. Iedereen is van de wereld en de wereld is van Iedereen. Wij horen ons in te spannen Nederland ook van hen te maken.

 

en verzoeken

Een debat en stemming in de Tweede Kamer over het voorstel voor een nieuw Generaal Pardon.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
29-06-2017 
Petitionaris:
S. Miguel 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Steun het initiatief voor een Generaal Pardon!

Uw financiële bijdrage zal gebruikt worden voor alle activiteiten die nodig zijn om de 40.000 handtekeningen te halen en in te leveren bij de Tweede Kamer. Wij zijn al met €1 tevreden.

+Lees meer...

Web: https://goo.gl/VdMxCa

21-11-2016