U, de petitionaris
De maat is vol n279 petitie

Gemert-Bakel en de regio beter bereikbaar

530 ondertekeningen

Tégen de lange omleiding door Bakelse natuur, Vóór 2x2 op het huidige tracé, Vóór volwaardige Bakelse aansluiting op de N279,waarbij de belangen van de direct aanwonenden niet extra geschaad worden. Gemert-Bakel krijgt de lasten maar er niks voor terug! De wereld op z'n kop volgens CDA Gemert-Bakel!

Petitie

Wij

Inwoners en ondernemers uit Gemert-Bakel en allen die de Bakelse Beemden een warm hart toedragen.

 

constateren

Voor een betere bereikbaarheid in ZO Brabant heeft het provinciale college (D66, PVDA, VVD, SP) onder leiding van de heer van der Maat (VVD) onlangs het voorkeurstraject N279 vastgesteld. Ze willen een lange omleiding over Gemert-Bakels grondgebied. Een keuze die 50 miljoen duurder is en geen objectief aantoonbaar voordeel oplevert volgens de gedane onderzoeken ten opzichte van het huidige tracé. Naar de Gemert-Bakels bezwaren is niet geluisterd!

 

en verzoeken

Gemert-Bakel serieus te nemen! Niet alleen de lasten voor de regio maar ook een betere bereikbaarheid voor de eigen gemeente!

Wij staan voor:

  • Geen Lange Omleiding over Gemert-Bakels grondgebied
  • 2 x 2 over het huidige tracé
  • Een oplossing voor de verkeersoverlast bij de Beekse Brug
  • Een volwaardige aansluiting vanuit Bakel op de N279.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Noord-Brabant 
Petitieloket:
Einddatum:
06-07-2018 
Petitionaris:
Inge van Dijk / Joris van Loon 
Organisatie:
CDA Gemert-Bakel 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen