U, de petitionaris
87fdaf77 3f6e a8f6 2ce9 0e6b4466a32c

Gemeente: steun voor Choices

113 ondertekeningen

De gemeenteraad van Amsterdam heeft op 8 juli 2021 een motie aangenomen waarin wordt gevraagd om verder te praten met Choices om te bepalen of verdere samenwerking, inhoudelijk en/of financieel, wenselijk en mogelijk is.

Petitie

Wij

de ondergetekenden, organisaties en LGBTQI+ gemeenschap

 

constateren

Sinds 2019 biedt Stichting Choices Support Center evidence-based preventiediensten aan. Met de groeiende bezorgdheid over drugsgebruik, risicovol seksueel gedrag dat gepaard gaat met drugsgebruik, en het beperkte aantal stigma-vrije diensten voor de LGBTQI-gemeenschap, met name voor migrantenhomo's, is het van cruciaal belang dat Choices laagdrempelige diensten open blijven en het leven verbeteren van homomannen die worstelen met drugsgebruik.

 

en verzoeken

om de financiering goed te keuren die nodig is voor Choices Support Center om haar aanbod van evidence-based diensten voort te zetten en uit te breiden. Zonder steun van de gemeente Amsterdam sluit Choices op 31 december. Houdt u alstublieft Choices open.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
14.12.2021 
Petitionaris:
Jason Farrell  
Organisatie:
Choices Support Center 

Geschiedenis

Ondertekeningen