You, the petitioner
Petitie

Gemeente Nuth, luister naar Schimmert

550 signatures

De Raad van de gemeente Nuth heeft een fusiebesluit (met Schinnen en Onderbanken) goedgekeurd zonder de mening van de bewoners daar in te kennen. Daarom willen en kunnen wij, ondertekenaars van deze petitie, ons momenteel niet verbinden aan het besluit richting Schinnen en Onderbanken.

Petition

We

inwoners van Schimmert

 

establish that:

dat de gemeente Nuth de inwoners (van Schimmert) niet vooraf ge├»nformeerd en betrokken heeft bij het herindelingsproces. Er is geen samenhang tussen de dorpen uit de nieuwe gemeente en Schimmert. Schimmert ori├źnteert zich, geografisch bepaald, onder andere qua werk, winkel, school en recreatieve mogelijkheden op Beek, Meerssen en Valkenburg. Draagvlak vooraf is een voorwaarde staat in het Handboek Gemeentelijke Herindeling.

 

and request

de gemeente Nuth daarom de inwoners van Schimmert te betrekken en een stem te geven in de te kiezen herindelingsprocedure. De daaruit voortvloeiende andere opties (bijvoorbeeld een opsplitsing) moeten door Nuth onderzocht en ingepast worden in de gemeentelijke visie betreffende herindeling.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Nuth 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-12 
Answer expected:
2016-07-19 
Status:
Closed 
Organisation:
Een groep verontruste inwoners van Schimmert 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie overhandigd aan raad van Nuth

Op dinsdag 19 juli 2016 hebben we de resultaten van deze petitie aangeboden aan de raad van de gemeente Nuth. Samen met de papieren petities een mooi aantal van 1352 handtekeningen..

2016-07-21

De helft!

De helft van de stemgerechtigden in Schimmert heft de petitie ondertekend. Nuth kan nu echt niet meer om ons heen..

2016-07-15

Bericht op www.1limburg.nl

http://www.1limburg.nl/al-duizend-handtekeningen-voor-afsplitsing-schimmert

.

2016-07-07