U, de petitionaris
Westvlietweg

Geluidsoverlast verkeer Westvlietweg Den Haag ter hoogte Wijker brug Voorburg

127 ondertekeningen

Wij willen graag verkeersdrempels/snelheidsbeperking op de Westvlietweg ter hoogte van Park Rijn-Schie/Wijkerbrug Voorburg richting Voorburg centrum. Wij hebben veel geluidsoverlast van auto's en motoren die daar extreem hard rijden en optrekken.

Petitie

Wij

Bewoners langs de Westvlietweg

 

constateren dat:

Wij willen graag verkeersdrempels op de Westvlietweg ter hoogte van Park Rijn-Schien/Wijkerbrug richting Voorburg centrum. Daar hebben wij verschillende malen om gevraagd bij de Gemeente Den Haag, zonder resultaat. Veel geluidsoverlast van auto's en motoren die daar veel te hard rijden, lijkt vaak een racecircuit, zowel overdag tot laat in de nacht. Het betreft hier hoofdzakelijk het stuk vanaf de Wijkerbrug Voorburg, richting Voorburg centrum.

 

en verzoeken

Een aantal verkeersdrempels zou deze overlast tegengaan. Op die manier kan er geen snelheid meer worden gemaakt waar deze weg toe uitnodigt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Petitionaris:
Inge Janssen 

Geschiedenis

Ondertekeningen