U, de petitionaris
Received 420995152336577

Geen zorginstelling in Langerlust! Liever Horeca! (zie eerdere enqûetes)

1.114 ondertekeningen

Het College van B & W heeft besloten dat Boerderij Langerlust een geschikte zorglocatie is. Ondanks een negatief advies van de stadsdeelcommissie en andere ideeën van het dagelijks bestuur. Omwonenden zouden hier ook bij betrokken moeten worden en hun mening kenbaar moeten kunnen maken.

Petitie

Wij

Bewoners van de wijk Gein en overige belanghebbenden

 

constateren

Er zijn geschiktere locaties te vinden in Amsterdam, bijvoorbeeld rondom het AMC. Langerlust is voor de horeca in dit gebied. Zeker gezien de toekomstplannen van het park op redelijk korte termijn. De plannen zijn om horeca weer te integreren in het park, onder andere door nieuwbouw aan de westkant. Dat is nieuwbouw in een onbebouwd stuk park. Waarom niet bestaande locaties gebruiken.

 

en verzoeken

Hierbij een dringend verzoek aan het college van B & W om het besluit om een zorglocatie van boerderij Langerlust te maken te herzien en er weer een horeca locatie van te maken.

Het antwoord

De petitie is in behandeling

Kom hier later terug voor nieuws over de petitie of zet een vinkje voor e-mail op de bevestigingspagina van uw ondertekening.

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
22.03.2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Sophie en Elize (bewoners Gein 3) 
Organisatie:
Bewoners gein 3 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

De petitie is in behandeling

Kom hier later terug voor nieuws over de petitie of zet een vinkje voor e-mail op de bevestigingspagina van uw ondertekening..

12.04.2021