U, de petitionaris
Catsop

Geen zonnepanelen aan de grens van Catsop

815 ondertekeningen

De gemeente Beek stelt 4 februari hun beleid voor locaties voor zonnepanelenweides vast. Daarbij zit ook een zonnepanelenweide die rondom ons mooie buitengebied Catsop ligt. Deze petitie heeft als doel onze stem te laten horen tegen Beek en te proberen het beleid van de gemeente Beek aan te passen.

Petitie

Wij

inwoners, omwonenden en andere betrokkenen van Catsop.

 

constateren

  • dat de aanleg van een zogenaamde ‘zwarte weide’ tegen het buitengebied Catsop een inbreuk op het Nationaal Landschap Zuid-Limburg maakt en dat schaarse natuur in deze regio wordt opgeofferd.
  • Genhout en omstreken wordt waarschijnlijk WEL uitgesloten van zonnepanelenweides. 'Stop maar weg aan de grens van de gemeente'. - Het lijkt hier dus voor Beek niet om de bescherming van het landschap te gaan maar om de weg van de minste (politieke) weerstand.

 

en verzoeken

aan de gemeente Beek om op geen enkele wijze medewerking te verlenen aan het tot stand komen van een zonnepanelenweide tegen het buitengebied Catsop aan.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Beek 
Petitieloket:
Einddatum:
01-05-2023 
Petitionaris:
Julie Meijers 

Geschiedenis

Ondertekeningen