You, the petitioner
Catsop

Geen zonnepanelen aan de grens van Catsop

815 signatures

De gemeente Beek stelt 4 februari hun beleid voor locaties voor zonnepanelenweides vast. Daarbij zit ook een zonnepanelenweide die rondom ons mooie buitengebied Catsop ligt. Deze petitie heeft als doel onze stem te laten horen tegen Beek en te proberen het beleid van de gemeente Beek aan te passen.

Petition

We

inwoners, omwonenden en andere betrokkenen van Catsop.

 

observe

  • dat de aanleg van een zogenaamde ‘zwarte weide’ tegen het buitengebied Catsop een inbreuk op het Nationaal Landschap Zuid-Limburg maakt en dat schaarse natuur in deze regio wordt opgeofferd.
  • Genhout en omstreken wordt waarschijnlijk WEL uitgesloten van zonnepanelenweides. 'Stop maar weg aan de grens van de gemeente'. - Het lijkt hier dus voor Beek niet om de bescherming van het landschap te gaan maar om de weg van de minste (politieke) weerstand.

 

and request

aan de gemeente Beek om op geen enkele wijze medewerking te verlenen aan het tot stand komen van een zonnepanelenweide tegen het buitengebied Catsop aan.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Beek 
Petition desk:
Closing date:
2023-05-01 
Lead petitioner:
Julie Meijers 

History

Signatures