U, de petitionaris
Zandtransport

Geen zandtransporten over de Korte Muiderweg en Leeuwenveldseweg

19 ondertekeningen

Voor de bouw van 2.750 woningen in de Bloemendalerpolder moet 7 miljoen kuub zand gestort worden. Ontwikkelaar GEM Bloemendalerpolder CV wil dit zand transporteren via een bestaande woonwijk.

Petitie

Wij

Bewoners van de Korte Muiderweg, Leeuwenveld 1, 2, 3 in Weesp

 

constateren

Per brief van 2 mei jongstleden kondigt ontwikkelaar GEM Bloemendalerpolder CV aan om met ingang van 9 mei zandtransporten te starten over de Korte Muiderweg en de Leeuwenveldseweg in Weesp. Deze wegen zijn in het afgelopen jaar eindelijk veiliger gemaakt voor de oversteek van onze schoolgaande kinderen naar het centrum van Weesp. Het aantal transportbewegingen zal een ongewenste verhoging van de verkeersdruk inhouden alsmede zandoverlast veroorzaken. Dit transport brengt de veiligheid van onze kinderen onnodig in gevaar.

 

en verzoeken

In overweging nemende dat zowel de gemeente als de ontwikkelaar praten over alternatieven die ze kenbaar moeten maken en effectueren. Als bewoner van de Korte Muiderweg, Leeuwenveld 1, 2, 3 wil ik in het geheel geen zandtransport door mijn woonwijk.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Weesp 
Petitieloket:
Einddatum:
18-05-2016 
Petitionaris:
Laurent Lentz 
Organisatie:
Bewoners Bloemendalerpolder 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen