You, the petitioner
Zandtransport

Geen zandtransporten over de Korte Muiderweg en Leeuwenveldseweg

19 signatures

Voor de bouw van 2.750 woningen in de Bloemendalerpolder moet 7 miljoen kuub zand gestort worden. Ontwikkelaar GEM Bloemendalerpolder CV wil dit zand transporteren via een bestaande woonwijk.

Petition

We

Bewoners van de Korte Muiderweg, Leeuwenveld 1, 2, 3 in Weesp

 

observe

Per brief van 2 mei jongstleden kondigt ontwikkelaar GEM Bloemendalerpolder CV aan om met ingang van 9 mei zandtransporten te starten over de Korte Muiderweg en de Leeuwenveldseweg in Weesp. Deze wegen zijn in het afgelopen jaar eindelijk veiliger gemaakt voor de oversteek van onze schoolgaande kinderen naar het centrum van Weesp. Het aantal transportbewegingen zal een ongewenste verhoging van de verkeersdruk inhouden alsmede zandoverlast veroorzaken. Dit transport brengt de veiligheid van onze kinderen onnodig in gevaar.

 

and request

In overweging nemende dat zowel de gemeente als de ontwikkelaar praten over alternatieven die ze kenbaar moeten maken en effectueren. Als bewoner van de Korte Muiderweg, Leeuwenveld 1, 2, 3 wil ik in het geheel geen zandtransport door mijn woonwijk.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Weesp 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-18 
Lead petitioner:
Laurent Lentz 
Organisation:
Bewoners Bloemendalerpolder 
Website:

History

Signatures