U, de petitionaris
Beukenboom

Geen woningbouw op Bosje Voordaan, Groenekan

889 ondertekeningen

Gemeente De Bilt is voornemens 7 woningen te bouwen op het bosje Voordaan, een oud loofbos in het hart van Groenekan. Wij vragen de gemeente op zoek te gaan naar een geschiktere bouwlokatie die het erfgoed en de natuur van het dorp niet schendt.

Petitie

Wij

bewoners van Groenekan en andere liefhebbers van het dorp

 

constateren dat:

dat u voornemens bent om 7 woningen te bouwen in het 'Parkbos Voordaan', een groot stuk vitaal en hoog opgaand loofbos in het hart van ons dorp; een vanuit erfgoed en natuurperspectief onbegijpelijke keuze.

 

en verzoeken

u alternatieve bouwlokaties te zoeken, die het karakter en bestaande natuur binnen ons dorp niet aantasten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
De Bilt 
Petitieloket:
Einddatum:
11-11-2019 
Petitionaris:
Sarah Durston 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie gesloten: 878 ondertekeningen

Beste allen,

de petitie is vandaag gesloten met 878 ondertekeningen. Fantastisch! Vanavond is er een inspraakavond van de Gemeenteraad.

+Lees meer...

Daar zal ik de petitie aan de raad aanbieden. Bij een reactie van de gemeente zal ik hier weer een nieuwsbericht plaatsen. Veel dank voor alle steun!

12-11-2019

Al 401 handtekeningen!

Veel dank voor jullie steun: in nog geen 24 uur is de petitie tegen woningbouw op het Bosje Voordaan in Groenekan meer dan 400x ondertekend. Een fantastisch resultaat! We brengen het in bij de gemeentelijke inspraakavond overmorgen, en zorgen dat de petitie wordt aangeboden aan gemeente De Bilt - met zoveel mogelijk handtekeningen - voordat de raad op 31 oktober een besluit neemt over nieuwbouw..

08-10-2019