You, the petitioner
Beukenboom

Geen woningbouw op Bosje Voordaan, Groenekan

888 signatures

Gemeente De Bilt is voornemens 7 woningen te bouwen op het bosje Voordaan, een oud loofbos in het hart van Groenekan. Wij vragen de gemeente op zoek te gaan naar een geschiktere bouwlokatie die het erfgoed en de natuur van het dorp niet schendt.

Petition

We

bewoners van Groenekan en andere liefhebbers van het dorp

 

observe

dat u voornemens bent om 7 woningen te bouwen in het 'Parkbos Voordaan', een groot stuk vitaal en hoog opgaand loofbos in het hart van ons dorp; een vanuit erfgoed en natuurperspectief onbegijpelijke keuze.

 

and request

u alternatieve bouwlokaties te zoeken, die het karakter en bestaande natuur binnen ons dorp niet aantasten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
De Bilt 
Petition desk:
Closing date:
2019-11-11 
Lead petitioner:
Sarah Durston 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie gesloten: 878 ondertekeningen

Beste allen,

de petitie is vandaag gesloten met 878 ondertekeningen. Fantastisch! Vanavond is er een inspraakavond van de Gemeenteraad.

+Read more...

Daar zal ik de petitie aan de raad aanbieden. Bij een reactie van de gemeente zal ik hier weer een nieuwsbericht plaatsen. Veel dank voor alle steun!

2019-11-12

Al 401 handtekeningen!

Veel dank voor jullie steun: in nog geen 24 uur is de petitie tegen woningbouw op het Bosje Voordaan in Groenekan meer dan 400x ondertekend. Een fantastisch resultaat! We brengen het in bij de gemeentelijke inspraakavond overmorgen, en zorgen dat de petitie wordt aangeboden aan gemeente De Bilt - met zoveel mogelijk handtekeningen - voordat de raad op 31 oktober een besluit neemt over nieuwbouw..

2019-10-08