U, de petitionaris
Unnamed

Geen windturbines in Groenekan, De Nieuwe Wetering en Bilthoven

1.199 ondertekeningen

De gemeente de Bilt heeft Maartensdijk, Nieuwe Wetering, Groenekan, Hollandse Rading, Bilthoven aangewezen als kansrijk gebied voor het plaatsen van grote windturbines. De schadelijke impact voor de natuur, gezondheid en landschap is ongekend. Teken de petitie en laat ons geluid aan De Bilt horen!

Petitie

Wij

De bewoners van de Nieuwe Wetering, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Groenekan, Bilthoven

 

constateren dat:

  • Dat het plaatsen van windturbines van 240 meter hoog ongekende gevolgen zal hebben voor de natuur, het landschap, volksgezondheid, geluid, zon, slagschaduw en trillingen.
  • Wij al genoeg geluids- en fijnstof overlast ervaren door N234 en A27.
  • Het plaatsen van de windturbines zal het uitzicht van ons dorp ongekend veranderen: 6 windturbines Nieuwe Wetering-Maartensdijk, 7 windturbines Nieuwe Wetering - Groenekan- Bilthoven.

 

en verzoeken

  • Dat er wordt geluisterd naar de bewoners van dit gedeelte van de gemeente. Omdat wij al zwaar worden belast door de aanwezigheid van de A27 en de N234.
  • Dit stuk van de gemeente haar polderlandschap moet behouden, zeker vanwege de ganzentrek.
  • Dat er geen windturbines worden geplaatst in het krappe poldergebied tussen Maartensdijk, Nieuwe Wetering, Groenekan en Bilthoven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
De Bilt 
Petitieloket:
Einddatum:
27-04-2021 
Petitionaris:
Marlise Stam 
Organisatie:
Bewoners van de Nieuwe Wetering, Groenekan en Bilthoven 

Geschiedenis

Ondertekeningen