You, the petitioner
Unnamed

Geen windturbines in Groenekan, De Nieuwe Wetering en Bilthoven

1,199 signatures

De gemeente de Bilt heeft Maartensdijk, Nieuwe Wetering, Groenekan, Hollandse Rading, Bilthoven aangewezen als kansrijk gebied voor het plaatsen van grote windturbines. De schadelijke impact voor de natuur, gezondheid en landschap is ongekend. Teken de petitie en laat ons geluid aan De Bilt horen!

Petition

We

De bewoners van de Nieuwe Wetering, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Groenekan, Bilthoven

 

establish that:

  • Dat het plaatsen van windturbines van 240 meter hoog ongekende gevolgen zal hebben voor de natuur, het landschap, volksgezondheid, geluid, zon, slagschaduw en trillingen.
  • Wij al genoeg geluids- en fijnstof overlast ervaren door N234 en A27.
  • Het plaatsen van de windturbines zal het uitzicht van ons dorp ongekend veranderen: 6 windturbines Nieuwe Wetering-Maartensdijk, 7 windturbines Nieuwe Wetering - Groenekan- Bilthoven.

 

and request

  • Dat er wordt geluisterd naar de bewoners van dit gedeelte van de gemeente. Omdat wij al zwaar worden belast door de aanwezigheid van de A27 en de N234.
  • Dit stuk van de gemeente haar polderlandschap moet behouden, zeker vanwege de ganzentrek.
  • Dat er geen windturbines worden geplaatst in het krappe poldergebied tussen Maartensdijk, Nieuwe Wetering, Groenekan en Bilthoven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
De Bilt 
Petition desk:
Closing date:
2021-04-27 
Lead petitioner:
Marlise Stam 
Organisation:
Bewoners van de Nieuwe Wetering, Groenekan en Bilthoven 

History

Signatures