U, de petitionaris
Windmolen%283%29

Géén windmolens in natuurgebied de Klotputten Eindhoven

296 ondertekeningen

De gemeente Eindhoven is voornemens om windmolens te plaatsen midden in het natuurgebied de Klotputten. Naast de schade die deze windmolens veroorzaken aan het natuurgebied, heeft het ook grote impact op de gezondheid voor de omwonenden in de wijken Ooievaarsnest, Hanevoet, Bennekel & Waalre.

Petitie

Wij

Huidige en toekomstige bewoners van de gemeenten Eindhoven en Waalre

 

constateren

Dat de gemeente Eindhoven dit zoekgebied voor windturbines niet wil opgeven in tegenstelling tot de gemeente Waalre wetende dat; •De gezondheid van de inwoners in de directe omgeving geschaad zal worden. •Er fors is geïnvesteerd in de herontwikkeling van dit natuurgebied ter gunste van oa de biodiversiteit wat haaks staat op de plaatsing van windturbines midden in dit gebied. •Dit het meest overlast gevende zoekgebied is in de regio.

 

en verzoeken

De Gemeente Eindhoven alsnog "zoekgebied 13" uit de RES-plannen te laten verwijderen voor het plaatsen van windturbines en daarmee te voorkomen dat; • het recreatief karakter van het gebied verloren gaat; • men willens en wetens veel bewoners blootstelt aan ernstige hinder en gezondheidsklachten; • hiermee schade aan flora & fauna wordt aangebracht;
• tijd en middelen besteed worden aan de herinrichting van het natuurgebied niet verloren gaan;

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Eindhoven 
Petitieloket:
Einddatum:
01-07-2022 
Petitionaris:
William op den Brouw 
Organisatie:
Belangengroep "Leefbaar en Verkeersveilig Ooievaarsnest", 

Geschiedenis

Ondertekeningen