U, de petitionaris
Thumbnail

Geen windmolens in en naast het Panbos

368 ondertekeningen

Gemeente de Bilt overweegt om windmolens te plaatsen in het Panbos en Noord-Houdringe: acht stuks met 240 meter tiphoogte. Hierbij wordt nauwelijks tot geen rekening gehouden met verstoring van de rust in dit natuurgebied en ernstige horizonvervuiling voor nabijgelegen (flat)bewoners.

Petitie

Wij

Omwonenden, natuurliefhebbers en anderen die zich zorgen maken over deze ontwikkeling.

 

constateren dat:

Dat het plaatsen van windmolens in en naast het Panbos en Noord-Houdringe, in gemeente de Bilt, leidt tot verstoring van de rust in dit natuurgebied en een grote negatieve impact heeft op de horizonaanblik van nabijgelegen (flat)bewoners.

 

en verzoeken

Gemeente De Bilt om niet langer het Panbos en Noord-Houdringe als optie te overwegen voor het plaatsen van windmolens.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
De Bilt 
Petitieloket:
Einddatum:
13-05-2021 
Petitionaris:
Menno de Vries 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie gesloten en ingediend

beste allen,

Hartelijk bedankt voor het tekenen van de petitie tegen het plaatsen van windmolens in en naast het Panbos. Na overleg met de raadsgriffie van gemeente de Bilt is besloten om de petitie vandaag te sluiten, zodat hij op tijd ingediend kan worden voor de gemeenteraad van 27 mei.

+Lees meer...

Op deze datum staat de bespreking van de Regionale Energie Transitie op de agenda. In totaal hebben we 342 ondertekeningen weten te verzamelen, waarvoor nogmaals dank.

Met vriendelijke groeten, Menno de Vries

14-05-2021