U, de petitionaris
Img 1409

Geen vrachtwagens in de Kritzingerlaan/De la Reylaan

46 ondertekeningen

De overlast van vrachtwagens in de Kritzingerlaan en De la Reylaan in Zeist is groot. Denderende vrachtwagens -soms zelfs met aanhanger- rijden de weg/stoep/riool kapot, veroorzaken schade aan auto's en huizen en zijn een gevaar voor spelende kinderen en fietsers. Geen vrachtwagens in de Kritzingerlaan/De la Reylaan!

Petitie

Wij

de bewoners van de Kritzingerlaan en De la Reylaan in Zeist

 

constateren dat:

vrachtwagens die niet thuis horen in een woonwijk

 

en verzoeken

de gemeenste Zeist om vrachtwagens te weren uit de Kritzingerlaan en De la Reylaan

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Zeist 
Petitieloket:
Einddatum:
20-07-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
frank boddeke 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Goed nieuws van de gemeente...

Bram Wispelweij en Mark van Baaren (gemeente Zeist) hebben een goed gesprek gehad met de heer Wildenberg ven het bedrijventerrein. Wildenberg beseft dat de huidige situatie voor de buurt onwenselijk is en opgelost moet worden. Het is nu aan de gemeente op met opties te komen.

+Lees meer...

Er zijn twee opties: via het voormalige Gamma terrein of via de doorgang naar de Dalweg. Bram en Mark gaan nu uitzoeken of de eerste optie op te nemen is in het terreinontwerp van de nieuwe school die op plaats van de oude Gamma komt. Er is afgesproken de haalbaarheid te onderzoeken voor de zomer van 2012.

15-06-2012

Nieuwe verhalen op de website

Er staan weer een paar nieuwe verhalen en foto's op de website!.

11-06-2012

Bericht van de gemeente

Vandaag kreeg ik een voicemail van Bram Wispelweij. Korte samenvatting: - Bram bied excuus aan voor de trage reactie in deze - Hij is samen met Mark van Baaren aan het zoeken naar een datum voor overleg met de Wildenberg over ontsluiting naar dalweg met driehoekje (deze week of zo snel mogelijk) - Hij kijkt met afdeling Vergunningen en Handhaving naar de vergunningen verleend aan de firma van Houwelingen - Bram bevestigt normaals dat het uitgangspunt is om vrachtwagens op de Kritzingerlaan de la Reylaan te weren - Hij zal deze week een reactie sturen over de status naar de belanghebbenden  .

21-05-2012