U, de petitionaris

Geen vrachtverkeer door Bedum: Al meer dan 2000 handtekeningen!!!

457 ondertekeningen

De leefbaarheid en veiligheid van de gemeente Bedum zijn in het geding. Ik doe een dringend beroep op de Provinciale partijen en haar politici om werk te maken van de ontsluiting van Bedum zodat het vrachtverkeer buiten de bebouwde kom kan worden gehouden.

De petitie is mid 2011 ingediend bij de provincie Groningen.

Petitie

Wij

Deze petitie is een initiatief van Gemeentebelangen Bedum, voor de ontsluiting van Bedum.

 

constateren

Dat het vrachtverkeer door Bedum steeds intensiever wordt en dat de vrachtwagens steeds groter en zwaarder worden. Elke drie minuten dendert er een vrachtauto door het centrum van Bedum en dan hebben we het alleen nog maar over het melkverkeer. Vanaf de Domo rijden er al meer dan 120.000 vrachtauto’s per jaar door onze gemeente, die allemaal hun weg zoeken door de bebouwde kom, op smalle wegen tussen schoolgaande kinderen en winkelend publiek. De situatie is nu al onhoudbaar, maar met de enorme groei van de Domo fabriek en de toename van het verkeer in het algemeen brengt dat de veiligheid en leefbaarheid van de gemeente Bedum zowel nu als in de toekomst ernstig in gevaar.

 

en verzoeken

De provinciale partijen om het punt van de ontsluiting van Bedum op te nemen in de verkiezingsprogramma's en na de Provinciale Statenverkiezingen om dit punt op te nemen in het regeerprogramma van de provincie.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Provincie Groningen 
Petitieloket:
Einddatum:
12-03-2011 
Status:
In behandeling 
Petitionaris:
Tom Kuipers 
Organisatie:
Gemeentebelangen Bedum 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen