You, the petitioner
The nex vierkant

Geen vervroegde sluitingstijd uitgaansgelegenheid The Nex Castricum

460 signatures

De gemeente Castricum heeft besloten dat "The Nex" voor een periode van 5 weken vervroegde sluitingstijden moet aanhouden. Het vroeger sluiten van een uitgaansgelegenheid vinden wij niet de oplossing. Met deze petitie willen wij zorgen dat dit niet gebeurt.

Petition

We

De inwoners en het uitgaanspubliek van Castricum.

 

observe

  • Dat het vroeger sluiten van deze uitgaansgelegenheid niet de wens is van de inwoners en het uitgaanspubliek van Castricum.
  • Uitgaan een belangrijke plek inneemt binnen de gemeente Castricum (en omstreken) en vroeger sluiten geen oplossing is voor eventuele problemen.
  • Minder dan 1% van het uitgaanspubliek voor de problemen op straat zorgt en deze personen al vaak een horeca-verbod hebben.

 

and request

  • Dat de gemeente Castricum niet overgaat tot het vervroegd sluiten van een uitgaansgelegenheid in Castricum.
  • Dat de gemeente Castricum de onruststokers keihard aanpakt met gebiedsverboden en hiermee de oorzaak van de problemen aanpakt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Castricum 
Petition desk:
Closing date:
2019-12-03 
Lead petitioner:
Vincent Weber 
Organisation:
Uitgaansleven Castricum 
Website:

History

Signatures