U, de petitionaris

Geen verplichte Covid-19 vaccinatie

3.189 ondertekeningen

Waarom toch zo'n maatschappelijke dwang tot vaccinatie, terwijl gebleken is dat dit geen killervirus betreft, dat er geen pandemie is geweest en het aantal aan dodelijke slachtoffers niet of nauwelijks afwijkt van een jaarlijkse griep en er nog geen uitvoerig getest vaccin bestaat!

Petitie

Wij

Wij burgers van Nederland willen baas over ons eigen lijf blijven, dus een eigen keuze maken!

 

constateren

  • Ons kabinet stuurt aan op vaccinatie, voor een virus dat vergelijkbaar is met een gewone griep en dan ook nog eens verplicht.

  • Hier willen wij niet in meegaan, dit dient een keuze te zijn uit vrije wil, niet door chantage gedwongen, zoals geen toegang hebben tot, of enige andere uitzondering.

  • Wij willen deze regering duidelijk maken dat zij onze volksvertegenwoordigers behoren te zijn en geen dictators van een regime!

  • Wij zijn tegen de anderhalvemeter-maatschappij en alle andere waanzin die dit kabinet bezigt betreffende Covid-19.

 

en verzoeken

  • per onmiddellijk om af te zien van het verplicht laten vaccineren, of consequenties te verbinden aan het niet laten vaccineren voor Covid-19.
  • terug naar het oude normaal, met een kabinet dat daarin weer als volksvertegenwoordiger in dienst staat van de bevolking, niet als heerser.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
15-10-2020 
Petitionaris:
Chris Collard 
Organisatie:
CommonSenseTV 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen