U, de petitionaris

Geen verdubbeling abonnementskosten Blue Wellness

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Deze petitie wil ik starten om te laten zien dat de gasten van Blue Wellness het niet eens zijn met een verhoging van het abonnementsgeld. Een hele grote groep vaste abonnementhouders heeft al jaren een abonnement voor €36,05 per maand. Blue Wellness gaat dat verhogen naar €75 per maand en neemt daarmee de mogelijkheid voor sommigen af om nog aan deze ontspanning en sociale bezigheid te kunnen deelnemen. De L van Blue staat voor Lifestyle, maar dit ondersteunt een gezonde lifestyle niet!

Petitie

Wij

Jarenlange abonnementshouders van Blue Wellness

 

constateren

Dat er een exorbitante verhoging van de abonnementsgelden van €36,05 naar €75 per maand gaat plaatsvinden, eenzijdig gecommuniceerd en zonder dat hier iets extras voor terugkomt. Sterker nog; ook het meenemen van de maandelijkse introducée verdwijnt.

 

en verzoeken

Het abonnementsgeld met een redelijke vergoeding te verhogen en zo het welzijn van de gasten te kunnen blijven ondersteunen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
welzijnsorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
15-11-2021 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen