You, the petitioner
Bomen en paardjes n206

Geen tijdelijke N206 aan de kant van onze woonwijk en scholen

1,688 signatures

Bezwaar tegen de aanleg van een tijdelijke N206 vlak langs woonwijken, bedrijven en scholen aan de dorpszijde met ongewenste consequenties voor veiligheid en welzijn

Petition

We

Bezorgde inwoners van Valkenburg en omwonenden die begaan zijn met mens en milieu

 

observe

zijn uiterst bezorgd over de aanleg van een tijdelijke N206 met zeer druk verkeer dicht langs onze woonwijken, scholen, bedrijven en seniorenwoningen met grote risico's voor veiligheid en welzijn. Veel van de bomen langs dit traject zijn 40 jaar oud en niet makkelijk te vervangen.

 

and request

  1. dat voor de tijdelijke N206 alternatieven gezocht worden aan de kant van het vliegveld om mens en milieu te sparen
  2. dat het huidige fietspad langs de N206 niet wordt opgeheven waardoor al het (snel)fiets- en bromfiets-verkeer door Valkenburg wordt geleid
  3. dat er geen onnodige bomenkap plaatsvindt zolang er naar betere alternatieven gezocht wordt

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Zuid-Holland 
Petition desk:
Closing date:
2019-11-27 
Lead petitioner:
Hedwig Bleijswijk 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie overhandigd!

Vanavond is in het Provinciehuis Zuid-Holland de petitie na een inleidend betoog van aangeboden tijdens de vergadering van de commissie Bereikbaarheid en Energie van de provincie Zuid-Holland. Hopelijk hebben we de commissieleden met de totaal 1706 handtekeningen kunnen overtuigen om een zuidelijke variant van de N206 te kiezen of te adviseren.

+Read more...

Allen hartelijk dank voor het ondertekenen. Blijf betrokken en kritisch op onze leefomgeving....

2019-11-27

Petitie wordt woensdag 27 november aangeboden!

Op woensdagavond 27 november om 19.00 uur wordt de petitie aangeboden tijdens de vergadering van de commissie Energie en Bereikbaarheid in het Provinciehuis van Zuid-Holland te Den Haag. Wie wil en kan hier bij zijn?
Het zou mooi zijn als er een aardige groep ondertekenaars bij is. We willen er een ludieke draai aangeven, omdat dit ook voor de (lokale) pers en social media aantrekkelijk is en aandacht trekt. Verzamelen om 18.30 uur voor het Provinciehuis, leuk en fijn als je komt! .

2019-11-16

Update petitie: correctie punt 2

Punt 2 is gelukkig, met dank aan de webmaster van petities.nl, aangepast in deze petitie. Wie al getekend had hoeft niet opnieuw te tekenen, stemmen blijven geldig, hartelijk dank!! Geweldig nieuws en de teller staat al op 271! Ga door met delen en laten we iedereen motiveren voor ECHTE BURGERPARTICIPATIE !!.

2019-09-29