You, the petitioner
Bomen en paardjes n206

Geen tijdelijke N206 aan de kant van onze woonwijk en scholen

1,680 signatures

Bezwaar tegen de aanleg van een tijdelijke N206 vlak langs woonwijken, bedrijven en scholen aan de dorpszijde met ongewenste consequenties voor veiligheid en welzijn

Petition

We

Bezorgde inwoners van Valkenburg en omwonenden die begaan zijn met mens en milieu

 

observe

zijn uiterst bezorgd over de aanleg van een tijdelijke N206 met zeer druk verkeer dicht langs onze woonwijken, scholen, bedrijven en seniorenwoningen met grote risico's voor veiligheid en welzijn. Veel van de bomen langs dit traject zijn 40 jaar oud en niet makkelijk te vervangen.

 

and request

  1. dat voor de tijdelijke N206 alternatieven gezocht worden aan de kant van het vliegveld om mens en milieu te sparen
  2. dat het huidige fietspad langs de N206 niet wordt opgeheven waardoor al het (snel)fiets- en bromfiets-verkeer door Valkenburg wordt geleid
  3. dat er geen onnodige bomenkap plaatsvindt zolang er naar betere alternatieven gezocht wordt

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Zuid-Holland 
Petition desk:
Closing date:
2019-12-28 
Lead petitioner:
Hedwig Bleijswijk 
Website:

History

Signatures

Updates

Update petitie: correctie punt 2

Punt 2 is gelukkig, met dank aan de webmaster van petities.nl, aangepast in deze petitie. Wie al getekend had hoeft niet opnieuw te tekenen, stemmen blijven geldig, hartelijk dank!! Geweldig nieuws en de teller staat al op 271! Ga door met delen en laten we iedereen motiveren voor ECHTE BURGERPARTICIPATIE !!.

2019-09-29