U, de petitionaris
Dsc 0032

Geen telecommast in Kruidenwijk, Nijverdal

294 ondertekeningen

Novev B.V. (aanbieder van antenne-opstelpunten in Nederland) heeft bij de gemeente Hellendoorn een omgevingsvergunning aangevraagd voor het plaatsen van een telecommast in de Kruidenwijk van 40 meter hoog. De beoogde locatie is een stuk recreatief bos gelegen tussen de Veenweg, Hondsdraf en Zilverschoon. De omgevingsvergunning is reeds aangevraagd (6 november 2020). Als omwonenden zijn wij tegen het verlenen van deze vergunning.

Petitie

Wij

omwonenden van de beoogde locatie van deze telecommast en inwoners van de Kruidenwijk Nijverdal,

 

constateren

  • dat de communicatie met omwonenden ernstig tekort is geschoten, waarmee niet voldaan is aan de plicht om betrokkenen goed te informeren,
  • een telecommast gepaard gaat met electromagnetische straling, die negatieve effecten heeft op onze gezondheid en welzijn,
  • deze plaatsing gepaard gaat met waardedaling van onze woningen, en
  • flink schade aan zal richten aan een voor ons waardevol stukje recreatiebos, en het aangezicht van de omgeving.

 

en verzoeken

  • Dat er vanaf nu een betere communicatie plaatsvindt tussen omwonenenden, de gemeente Hellendoorn en de uiteindelijk belanghebbende partij.
  • Dat Novec en de gemeente Hellendoorn op zoek gaan naar een lokatie op tenminste 500 meter afstand van het dichtsbijzijnste woonhuis.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hellendoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
31-01-2021 
Petitionaris:
Marijke de Jong 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen