U, de petitionaris
Img 20200615 103010

Geen strak gebouw als kindcentrum in Hoef en Haag

354 ondertekeningen

Hoef en Haag is een nieuw dorp aan de A27 bij Vianen. Het hele dorp is ontworpen in de jaren 30-stijl. In de kern van het dorp komt een kindcentrum dat juist ontworpen is in jaren 70-stijl. Het is een afbreuk van de uitstraling van het dorp. Bekijk hier het ontwerp.

Petitie

Wij

(toekomstige) inwoner(s) van Hoef en Haag

 

constateren

  • Het niet passen van het ontwerp voor het kindcentrum in het straatbeeld van Hoef en Haag.
  • Daarnaast is er continue een ander beeld geschapen op de voorgaande uitingen van het toekomstige dorp.
  • Daarnaast zijn de bewoners niet betrokken bij een gebouw wat zo bepalend is voor het uiterlijk van het dorp.

 

en verzoeken

Een passend ontwerp voor het kindcentrum. Hieronder verstaan we een gebouw wat past binnen de uitstraling van de rest van het dorp en wat overeenkomt met de sfeerbeelden die verspreid zijn over hoe het dorp er uit komt te zien.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Vijfheerenlanden 
Petitieloket:
Einddatum:
06.08.2020 
Petitionaris:
Femke In de Betouw 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Laatste update van de architect

Gisteren is er eeb voorlichtingsavond geweest. Hier waren een krappe 30 inwoners aanwezig waarvan het meerendeel meer belang hechtte aan wanneer het gebouw klaar is dan hoe het er uit komt te zien.

+Lees meer...

Dit heeft het gesprek die avond zeker beïnvloed. Mocht jw interesse hebben in de impressie tekeningen en wil je suggesties geven aan de gemeente dan kan dit tot 22 juli.

Zie hier de link: https://www.vijfheerenlanden.nl/Inwoners/OverzichtInwoners/Wonenenbouwen/Projecten/HoefenHaagKindcentum

16.07.2020