You, the petitioner
Potmarge

Geen sportvelden, maar stadstuinen in het groene hart van Leeuwarden

730 signatures

't Potmarge-gebied is al eeuwenlang dé plek voor Leeuwarder stadslandbouw. Van regentes Maria Louise tot de 'gewone' Leeuwarder: iedereen at uit de stadstuin. CSG Comenius wil de huidige kwekerij opdoeken en er sportvelden van maken. Zonde! Behoud deze plek voor de Leeuwarder stadslandbouw!

Petition

We

  • Stichting Âsum
  • Judy Victoriaans bloemiste
  • Bewoners Achter de Hoven

 

establish that:

Het gebied rond de Potmarge is zo uniek en zo verbonden met stadslandbouw dat het zonde zou zijn, zeker met het oog op CH2018, als dit stuk cultuurhistorisch erfgoed van Leeuwarden verloren zou gaan. Zeker gezien het feit dat er in de wijk diverse andere sportvelden (mogelijk) zijn.

 

and request

Maak stadslandbouw in dit gebied mogelijk! Realiseer de sportvelden ergens anders. Zet de traditie van stadslandbouw voort. We staan op een keerpunt en het lot van het voortbestaan van deze rijke traditie en het levend houden van de bijzondere historie van dit gebied ligt nu in handen van CSG Comenius. Wees niet in de Leeuwarder historie DE PARTIJ die verantwoordelijk is voor het beëindigen van deze historie en traditie.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2016-08-08 
Lead petitioner:
Gosse Haarsma 
Organisation:
Stichting Âsum 
Website:

History

Signatures