U, de petitionaris
Asml

Geen snelfietspad ASML–Station Geldrop maar wandelen langs de Dommel en groen

940 ondertekeningen

Wij willen wandelen langs de Dommel en door het park, in Hanevoet en Bennekel. De gemeente heeft het plan om een 4m breed snelfietspad aan te leggen vanaf ASML - De Run naar Station Geldrop: oude bomen weg, einde wandelen:Er is plek voor zowel voetgangers als fietsers. Samen delen we de stad. Toch?❤

Petitie

Wij

Huidige gebruikers van het pad langs de Dommel.

 

constateren

Dat de gemeente het pad wil vervangen voor een 4 meter breed snelfietspad.

 

en verzoeken

Dat niet te doen.

Laat geen groen wijken voor meer verkeer en asfalt. Er zijn ook fietspaden mogelijk langs wegen, of langs snelwegen, evt met een groene berm en/of geluidsmuur.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Op 20 juni 19-21u inloopbijeenkomst fietsroute de Run - HTCE, in wijkcentrum de Dommel

tip: Op 20 juni 19-21u inloopbijeenkomst fietsroute de Run - HTCE, in wijkcentrum de Dommel, Bennekelstraat 131, Eindhoven

Dat staat in de WIJKINFO, niet niet verpreid is in de wijk Bennekel.

(de starter van de petitie kan die dag niet aanwezig zijn, jij wel?).

09-06-2022

Wat vind jij?

De gemeente geeft burgers eindelijk kans om te zeggen wat ze vinden

En ze beloven te luisteren. Vul jij het in? We zijn benieuwd.. Let op: bij alle trace's is er gevaar dat er veel bomen verdwijnen, wil je dat? En zolang ASML blijft bouwen, wordt het zowel op de weg, als op deze routes ook drukker, dus niks geen "minder auto's op de weg" en "minder luchtvervuiling": ❤.

03-06-2021

Zondag om 14u actie bij de vijver Hanevoet.

Nou zijn we natuurlijk voorstander van fietsen, maar moet dat nou dwars door een rustig natuurgebied met een nieuw fietspad? Als het aan ons ligt niet. Er zijn genoeg alternatieven.

Daarom organiseert werkgroep Partij voor de Dieren Eindhoven 30 mei om 2 uur een protestactie bij het speelveldje naast de grote plas.

+Lees meer...

Zo willen we aandacht vragen om het gebied met rust te laten. Vind jij de rust hier ook belangrijk? Dan zien we jou graag met eventueel je eigen protestbord.❤

29-05-2021