You, the petitioner
22308772 1961738510706633 3741280231506980939 n

ZONDER MEER

1,444 signatures

Het doel van "Zonder Meer" is om leer- en ervaringsplekken te bieden aan jongeren en jong volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Jongeren wordt een arbeidsmatige dagbesteding, leerervaringsplek of stage aan geboden in de horeca. De jongeren worden begeleid door professionals.

Petition

We

inwoners, bedrijven en, instellingen in de Hoeksche Waard

 

observe

"Zonder Meer" is een echt leerbedrijf voor jongeren/jong volwassenen met een beperking die zo graag mee doen in onze samenleving. "Zonder Meer"is ook een ontmoetingsplek waar jong en oud samenkomen. Inmiddels hebben er ca.25 jongeren/jong volwassenen met een beperking en daardoor afstand tot de arbeidsmarkt, hun leer/ervaringsplaats.
Met elkaar doen we er alles aan om "Zonder Meer"te behouden. Maar dat kan niet zonder steun.

 

and request

De dreigende sluiting van "Zonder Meer" te voorkomen. De schuld van € 180.000,00 over te nemen door de 5 gemeenten. Om de ca. 25 medewerkers een vaste, mooie en duurzame werkplek te geven.

The answer

AD: Petitie voor steun aan Zonder Meer tweeduizend keer ondertekend

Vertegenwoordigers en vrijwilligers van lunchcafé Zonder Meer in Oud-Beijerland hebben gisteravond een petitie van tweeduizend handtekeningen aangeboden aan de gemeenteraad van het Spuidorp en de raadscommissie van Korendijk. (...) lees verder

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Regio 
Petition desk:
Closing date:
2018-08-27 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Conny Verbaas 
Organisation:
Stichting Zonder Meer 
Website:

History

Signatures

Updates

AD: Petitie voor steun aan Zonder Meer tweeduizend keer ondertekend

Vertegenwoordigers en vrijwilligers van lunchcafé Zonder Meer in Oud-Beijerland hebben gisteravond een petitie van tweeduizend handtekeningen aangeboden aan de gemeenteraad van het Spuidorp en de raadscommissie van Korendijk. (...) lees verder.

2018-08-30