You, the petitioner
50857baa6fbae36a 31241015

Geen Schiedamse nieuwbouwwoningen voor vluchtelingen

1,923 signatures

Burgemeester en wethouders van Schiedam willen dat vluchtelingen kans maken op een opgeleverde nieuwbouwwoning en hierop voorrang krijgen boven de eigen Schiedamse burger.

Petition

We

de burgers van Schiedam

 

observe

  • Dat gezien de huidige woningnood en wachtlijsten onder de eigen bevolking, het opnemen van vluchtelingen in nieuwbouwwoningen ontoelaatbaar is en dat dit de doorstroming, van met name starters, negatief be├»nvloed.

  • Dat het opnemen van vluchtelingen rechtstreeks uit vluchtelingenkampen uit derde wereldlanden onherroepelijk zal leiden tot overlast en een nog grotere onvrede onder de bevolking.

 

and request

Zowel bestaande woningbouw als nieuwbouwwoningen enkel en alleen beschikbaar te stellen voor de autochtone, en met name startende, inwoners van Schiedam.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Schiedam 
Petition desk:
Closing date:
2020-01-22 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
-- 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie al meer dan 1000x getekend!

De petitie tegen het beschikbaar stellen van nieuwbouwwoningen aan vluchtelingen is, sinds deze drie dagen geleden werd gelanceerd, inmiddels meer dan 1000x getekend. Hieruit blijkt dat de onvrede over dit voornemen van de gemeente Schiedam wel degelijk leeft onder een deel van de Schiedamse bevolking.

+Read more...

De petitie loopt nog even dus wij roepen een ieder dan ook op om deze zoveel mogelijk te delen om zo in ieder geval een signaal af te geven aan burgermeester en wethouders.

2020-01-28