You, the petitioner
38835552 15f1 4942 bf83 adaf6eead243

Geen nieuwe ijsberen in Aquazoo

Ijsberen zijn prachtige, sterke beesten. Met hun witte vacht passen ze perfect in de sneeuw van de noord pool en noord Afrika. Waar ze niet perfect passen, is in Aquazoo.


Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren. Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Hier staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht. De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Petition

We

De bezoekers van aquazoo

 

observe

Dat de ijsberen in een onnatuurlijke en tevens onnodige situatie en omgeving zitten.

In het wild lopen ijsberen kilometers per dag. Als bezoekers van Aquazoo hebben we ze kilometers zien maken misschien, maar dan letterlijk ijsberend op een klein stukje. In het wild moet de ijsbeer deze afstanden afleggen om te jagen en territorium af te bakenen. Dit is in een dierentuin niet alleen niet nodig maar ook niet mogelijk. Het onderdrukken van de natuurlijke impulsen van de ijsberen in aquazoo is niet in belang van het welzijn van de dieren.

 

and request

Aquazoo om geen nieuwe ijsberen naar het park te halen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
zelfstandig bestuursorgaan 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Ria de Jong 

History

Signatures