You, the petitioner
Landtong rozenburg 390x390

Geen nieuwe bebouwing op onze landtong - handen af van onze natuur in Rozenburg

3,780 signatures

Wij de bewoners van Rozenburg willen geen loodsen, distributie centra, veel meer vrachtverkeer etc ten koste van het laatste stukje natuur wat het eiland nog bezit.

Petition

We

De bewoners van Rozenburg, oud bewoners, natuurliefhebbers en geĆÆnteresseerden.

 

observe

  • Rozenburg heeft genoeg ingeleverd. De grens is bereikt.

  • Laat de landtong en de natuur er omheen met rust. Niet nog meer vrachtwagens die af en aan rijden, nog meer boten die aanmeren.

  • De landtong is Rozenburg gegeven als compensatie voor de beren.

  • Rozenburgers willen graag dat laatste stukje natuur behouden en blijven recreĆ«ren op de landtong, net als de vele toeristen en schoolkinderen die genieten van de natuur en lessen op de landtong.

  • De bewoners maken zich ernstig zorgen omdat er geen communicatie is geweest met de bewoners, instanties etc. Iedereen is overvallen door de plannen van het haven bedrijf om te gaan bouwen op de landtong.

 

and request

De huidige plannen van het havenbedrijf te herbeoordelen: geen bebouwing op, bij en en naast de landtong. Geen extra verkeer of boten die de natuur schaden op de landtong.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2019-12-31 
Lead petitioner:
Yvon Feenstra 
Organisation:
Bezorgde bewoners van Rozenburg 
Website:

History

Signatures