U, de petitionaris
Landtong rozenburg 390x390

Geen nieuwe bebouwing op onze landtong - handen af van onze natuur in Rozenburg

3.780 ondertekeningen

Wij de bewoners van Rozenburg willen geen loodsen, distributie centra, veel meer vrachtverkeer etc ten koste van het laatste stukje natuur wat het eiland nog bezit.

Petitie

Wij

De bewoners van Rozenburg, oud bewoners, natuurliefhebbers en geĆÆnteresseerden.

 

constateren dat:

  • Rozenburg heeft genoeg ingeleverd. De grens is bereikt.

  • Laat de landtong en de natuur er omheen met rust. Niet nog meer vrachtwagens die af en aan rijden, nog meer boten die aanmeren.

  • De landtong is Rozenburg gegeven als compensatie voor de beren.

  • Rozenburgers willen graag dat laatste stukje natuur behouden en blijven recreĆ«ren op de landtong, net als de vele toeristen en schoolkinderen die genieten van de natuur en lessen op de landtong.

  • De bewoners maken zich ernstig zorgen omdat er geen communicatie is geweest met de bewoners, instanties etc. Iedereen is overvallen door de plannen van het haven bedrijf om te gaan bouwen op de landtong.

 

en verzoeken

De huidige plannen van het havenbedrijf te herbeoordelen: geen bebouwing op, bij en en naast de landtong. Geen extra verkeer of boten die de natuur schaden op de landtong.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2019 
Petitionaris:
Yvon Feenstra 
Organisatie:
Bezorgde bewoners van Rozenburg 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen